Sunday, June 13, 2010

PROTOKOL YAHUDI(ZIONIS) LAKNATULLAH

PROTOKOL YAHUDI (ZIONIS)
Selain berpegang dengan Kitab Taurat dan Talmud, orang yahudi juga berpegang kepada protokol yang digubal oleh pendeta-pendeta mereka. Protokol tersebut seolah-olah satu kerangka besar orang Yahudi untuk menguasai dunia ini khususnya umat Islam.
Pada 29 Ogos 1897 di Basel, Switzerland telah diadakan satu kongres Yahudi yang mengumpulkan 300 pendeta Yahudi dari seluruh dunia. Kongres tiu bertujuan mencari jalan untuk Yahudi menguasai dunia. Kongres yang ditaja oleh seorang wartawan ini telah berjaya menghasilkan protokol Zionis yang dinamakan “The Protocol of Learned Elders Zion”. Simbol bagi protokol ini adalah seekor ular. Yahudi akan menjadi ular yang akan menjalar mangsanya lalu menelan mangsa-mangsa tersebut manakala kepala ular bermaksud pemimpin Yahudi. Sementara badan ular adalah bangsa Yahudi. 24 protokol tersebut adalah:
1. Cara memerintah dengan berkesan ialah melalui kekerasan bukan dengan cara ilmiah.
2. Bantuan-bantuan yang diberikan kepada bukan bangsa Yahudi bertujuan untuk mengukuhkan kedudukan Yahudi kerana mereka sudah berada di bawah Yahudi.
3. Yahudi akan menjadikan negara bukan Yahudi sebagai gelanggang pertelingkahan sehingga ekonomi merosot dan timbul huru-hara. Pada masa itu, Yahudi akan dating sebagai penyelamat.
4. Yahudi akan berusaha menghapuskan segala bentuk kepercayaan agama di kalangan bukan Yahudi.
5. Sekiranya lahir ilmuwan dalam kalangan bukan Yahudi, mereka tidak dapat mengatasi kebolehan Yahudi dalam bidang sains, politik, ekonomi, dan lain-lain. Yahudi akan menbingungkan mereka melalui pendapat yang berbeza.
6. Memupuk tabiat kejahatan di kalangan bukan Yahudi melalui arak sehingga perusahaan negara tersebut merosot.
7. Untuk menimbulkan huru-hara, kekecohan, dan pertelingkahan di negara bukan Yahudi, bangsa Yahudi wajib menaburkan fitnah.
8. Pemimpin Yahudi akan dikelilingi oleh tokoh-tokoh ekonomi dan ribuan ahli-ahli bank.
9. Yahudi akan merosakkan moral bangsa bukan Yahudi melalui teori-teori yang batil dan mendirikan kerajaan diktator.
10. Membawa racun liberalisme ke dalam negara bukan Yahudi. Tujuannya adalah untuk menggugat kestabilan politik.
11. Yahudi menyifatkan diri mereka sebagai serigala bukan Yahudi sebagai kambing.
12. Akan mengubah pengertian kebebasan melalui undang-undang. Kalau bangsa bukan Yahudi dibenarkan menerbitkan 10 majalah, bangsa Yahudi dibenarkan menerbitkan 300 majalah.
13. Yahudi mestilah menyebarkan projek-projek mewah, kegiatan hiburan, sukan, pesta, pertandingan, agar dapat mengalihkan mereka dari berfikir hal politik, ekonomi, dan lain-lain.
14. Yahudi harus menonjolkan tulisan lucah iaitu mengenai sastera yang tidak bermakna dan keji.
15. Membunuh tanpa belas kasihan siapa yang menentang Yahudi apabila Yahudi berkuasa.
16. Universiti akan dibangunkan mengikut rancangan yang tersusun. Pensyarah akan mendidik pelajar yang sentiasa petuh kepada Yahudi.
17. Meletakkan kehakiman dalam bidang yang sempit. Peguam ditanam semangat memenangkan orang yang dibelanya walaupun terpaksa menghancurkan keadilan.
18. The King of Jews akan dikawal rapi sehingga tidak ada kemungkinan orang lain akan menentangnya.
19. Akan membicarakan orang yang melakukan kesalahan politik sama dengan kesalahan mencuri, membunuh dan lain-lain.
20. Bank Yahudi akan memberi pinjaman dengan kadar faedah yang tinggi kepada bukan Yahudi. Pinjaman itu merupakan lintah yang menghisap darah, yang akhirnya mereka mati kerana kekurangan darah.
21. Semua perusahaan bergantung kepada Yahudi, mereka akan menggantikan pasaran wang dengan institusi hutang kerajaan.
22. Di tangan Yahudi terletak puast kekuasaan dan untuk tujuan itu, kadang-kadang kekerasan terpaksa digunakan.
23. Yahudi akan berikhtiar supaya semua manusia rasa segan dan malu pada orang Yahudi, dan setia pada arahan.
24. Orang yang mempunyai sikap keras dan kejam sahaja diberi kuasa untuk memerintah.

Demikianlah 24 protokol Yahudi yang merupakan “Blue Print” jangka panjang bangsa Yahudi untuk menguasai seluruh dunia. Mereka memperkudakan sesiapa sahaja yang boleh diperkudakan untuk mencapai cita-cita mereka. Bagi mereka “matlamat menghalalkan cara”.

SUMBER: HAFIZUDIN SAAD...

No comments:

Post a Comment